NYHETER

image

Informasjon til beboere i Sørenga 2 Sameie, november 2016

Av - Ukategorisert

Felleskostnader 2017
I styrets forslag til budsjett for 2017 er det lagt opp til at felleskostnadene holdes på uendret nivå. Akonto-innbetalinger for fjernvarme og vannforbruk økes med 13 % pga en betydelig økning i priser den siste tiden.

REMA 1000 Sørenga åpner torsdag 24. november
Torsdag 24. november åpner REMA 1000 Sørenga. Butikken har adresse Sørengkaia 11, og inngangen er fra sjøsiden. Åpningstidene er mandag til fredag fra 07.00 til 23.00, samt lørdag fra 08.00 til 21.00.

Follobaneprosjektet
Ønsker du å holde deg oppdatert på saker som angår Follobaneprosjektet, kan du abonnere på nyheter og få tilsendt siste nytt. Alle nabovarsler blir lagt ut på nettsiden til Jernbaneverket, og ved å melde deg på nyhetsvarslingen er du sikret å motta den informasjon som Jernbaneverket sender ut. Påmelding gjør du her: http://www.jernbaneverket.no/follobanennyheter/.

Juletre i gårdsrommet
I løpet av uke 47 vil vaktmester sette opp juletre med belysning i gårdsrommet.

Styret minner om:

  • Postkasseskilt: I henhold til husordensreglene skal postkasseskiltene i sameiet være ensartede. I enkelte av oppgangene er det i dag stor variasjon, og styret ønsker å stramme inn på dette. Postkasseskilt bestilles i nettbutikken til Skiltservice (www.skiltservice.com).
  • Ny nettside: Styret har i en periode arbeidet med en ny nettside. Vi har derfor gleden av å invitere alle beboere til www.sorenga2.no.
  • Ny e-postadresse til styret: I forbindelse med lansering av ny nettside er det også blitt opprettet en ny mailadresse til styret. Fremover treffer dere styret på styret@sorenga2.no. Den gamle mailadressen vil være aktiv i en overgangsperiode.

 

Nytt om utbyggingen på Sørenga – informasjon fra Sørenga Utvikling
Utbyggingen og ferdigstillelsen av Sørenga nærmer seg slutten. I perioden 21. november til 2. desember vil nye beboere flytte inn i byggetrinn 7, mens innflytting i Sørengas siste byggetrinn, trinn 8, vil skje i løpet februar 2017. Det arbeides nå med å ferdigstille utearealene rundt byggetrinn 7 og 8 slik at så mye som mulig skal være klart før trinn 7 flytter inn. Veien mellom brakkeriggen til AF og byggetrinn 7 vil bli åpnet samtidig som innflyttingen i trinn 7 starter. Brakkeriggen til AF vil bli stående til mars 2017. Så snart denne er borte starter opparbeidelsen av siste del av sentralparken, samt parken ned mot sjøbadet. Ifølge Sørenga Utvikling er planen at parker og resterende utomhusarbeider skal være ferdig i løpet av juni 2017.

Sommeren 2017 vil restauranttilbudet på Sørenga bli styrket med flere restauranter og et mer variert tilbud. Det vil åpne to store restauranter i byggetrinn 7 og 8, i tillegg til en italiensk isbar i byggetrinn 7. Det arbeides med flere interessenter for de to gjenværende restaurantlokalene i Sørenga 2 Sameie og Sørenga 5 Sameie. Om alt går etter planen, vil det være aktivitet i alle næringslokaler på Sørenga i løpet av 2017.

Styret vil benytte anledningen til å ønske alle beboere i sameiet en riktig fin førjulstid!

 

Med vennlig hilsen

Styret v/Else, Beathe, Jan Gunnar, David og Thomas